Aabybro Dyrehospital
Godkendt af Den danske Dyrlægeforening

Vi tænder på tænderGennem det seneste årti er der kommet mere og mere fokus på vores kæledyrs tænder. Man er blevet klar over, hvor meget sunde tænder betyder for dyrenes sundhud og velbefindende.

På Aabybro Dyrehospital har vi det nødvendige udstyr, til at udføre tandbehandlinger. Vi foretager tandrensning med ultralyd, tager røntgenbilleder af tænderne med et specielt tandrøntgen apparat og foretager tandbehandlinger med apparatur og instrumenter, der fuldstændig svarer til det, man kender fra sin egen tandlæge.

Hos HUND er det hyppigste problem tandkødsbetændelse/parodontose forårsaget af tandsten. Hvis problemet står på i længere tid kan det føre til med smerter, svind af kæbeknogle og løse tænder til følge. Regelmæssigt tandtjek og evt. behandling kan forebygge dette.

Hos KATTE ser man hyppigt de såkaldte tandresorptioner, hvor dele af en tand - både krone og rod - kan smuldre væk. Dette er en stærkt smertevoldende lidelse, som ofte medfører vægttab og nedsat livskvalitet. Regelmæssigt tandtjek samt tandrøntgen gør det nemmere at diagnosticere denne lidelse hos kattene.

GRATIS TANDTJEK
Du kan altid komme ind til os og få et GRATIS tandtjek. Her kan vi fortælle dig om der vil være behov for yderligere behandling.

 

 

 

 

 

Aabybro Dyrehospitals Petshop
Østergade 54 · 9440 Aabybro · Telefon: 98241047 · Telefax: 98241030 · CVR: 32886175